Hækling

Når tiden pludselig bare flyver…

Jeg tror vi alle kender til det – tiden flyver og den ene dag tager bare den anden.

Det vi på et tidspunkt brugte en masse tid på, forsvinder i baggrunden og vi får andre prioriteter – og sådan skal det jo netop være.

Så jeg har haft en laaaaaaang periode, hvor jeg ikke har haft lyst til at skrive en masse her på siden, dele en masse billeder af de ting jeg får hæklet og strikket og så videre. Og det er bestemt ikke fordi nåle og pinde har ligget stille – tværtimod har jeg fået lavet rigtig mange lækre ting, men har bare ikke være der, hvor lysten til at dele har føltes rigtig

Men lysten til at gøre lidt mere ved bloggen og begynde at dele med andre er så småt begyndt at komme igen kan jeg mærke – for der er altså bare noget særligt ved at dele og inspirere andre ligeså vel som jeg nyder at blive inspireret af hvad andre deler.

Så jeg vil så småt begynde at blive lidt mere aktiv både her på bloggen og selvfølgelig også på min instagram og glæder mig rigtig meget til en masse feedback fra alle jer skønne følgere 

 

Du vil måske også kunne lide...