Hækling,Koustrup Design

Hæklet kurv uden ømme hænder og arme

Jeg har ofte siddet og kigget på alle de flotte kurve, tasker og lignende der bliver lavet, men  har måtte nøjes med at kigge. 

Jeg er så uheldig, at jeg har 2 dårlige arme, så det her med at arbejde i for eksempel spaghetti garn er fuldstændig umuligt, da jeg ikke når særlig langt før både hænder og arme er gennemsyret af stærke smerter.

Derfor havde jeg egentlig opgivet at hækle sådan nogle ting - desværre... - men der findes faktisk et garn, som gør det muligt at hækle sådanne ting UDEN at hænder og arme bliver ødelagte af det.

I forbindelse med, at jeg skulle testhækle for Go Handmade, stødte jeg på et fantastisk garn - nemlig Cosy garnet! Og det var noget af en aha oplevelse 

For pludselig sad jeg og hæklede en kurv på nøjagtig samme måde, som når jeg hækler alt muligt andet - jeg oplevede ikke at blive træt og øm i hænder og arme  Det var fuldstændig som at sidde og hækle alt muligt andet! 

Cosy garnet er et blandingsgarn, der består af 60% bomuld og 40 % akryl - det har en helt unik struktur, der netop gør at det egner sig perfekt til ting som kurve, tasker og lignende, hvor man har brug for et formfast resultat.

Så der er slet ingen tvivl om, at når jeg fremadrettet skal hækle ting, hvor man normalt skal hækle i de her tykke garner, der er så sindssygt hårde ved hænder og arme, så kommer jeg til at bruge Cosy garnet

Selve kurven er hæklet med 2 tråde Cosy, som giver et super lækkert udtryk og samtidig gør kurven virkelig formfast.

Opskriften på de runde kurve i 3 størrelser finder du her - kurvene findes også i en firkantet version ligeledes i 3 størrelser her.

Cosy garnet findes i 11 flotte afdæmpet farver lige her.

Jeg har valgt at sætte et PU-læder mærke på kurven, da jeg godt kan lide det udtryk det giver -  de sorte mærke kan købes her.
Mærkerne findes i flere farver og fåes også, hvor der står "Handmade" på dem.
Du finder det store udvalg lige her.

Så har du ligesom jeg valgt at droppe det med at hækle kurve og lignende, fordi det simpelthen har været for hårdt for dine hænder og arme, så vil jeg helt klart anbefale dig, at prøve Cosy garnet, for jeg er slet ikke i tvivl om, at du vil synes ligeså godt om det som jeg 

Du vil måske også kunne lide...